گزارش عملکرد دانشگاه سبز در سال ١٣٩٨ تقديم حضور خانواده ي بزرگ دانشگاه فردوسي مشهد مي گردد.

در راستاي عمل به بندهاي ٣، ٤ و ٨ مرامنامه‌ي دانشگاه سبز، گزارش عملكرد و گزارش مالي دفتر دانشگاه سبز در سال ١٣٩٨ تقديم حضور خانواده‌ي بزرگ دانشگاه فردوسي مشهد مي‌گردد.
در گزارش ٩٠ صفحه اي عملكرد، اهم فعاليت‌هاي دانشگاه سبز در سال گذشته به تفكيك كميته‌ها و با توضيحات و بصورت مصور ارائه شده است.
همچنين در گزارش مالي، كليه‌ي هزينه‌هاي دفتر دانشگاه سبز در سال گذشته به صورت جزئي، دقيق و شفاف ارائه گرديده است.
اميد است با همراهي شما عزيزان، در سال 1399 دانشگاهي سبزتر بسازيم.

دانلود گزارش عملکرد دانشگاه سبز در سال 98
دانلود گزارش مالی دانشگاه سبز در سال 98

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

اميد است با همراهي شما عزيزان، در سال 1399 دانشگاهي سبزتر بسازيم.