اعضای دفتر واحد دانشگاه‌ سبز دانشگاه‌ فردوسی مشهد، از وضعیت پیست دوچرخه سواری بانوان و پارک این مجموعه بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید وضعیت نسبی دوچرخه‌ها، وضعیت ایمنی مسیرها و خدمات ارائه شده در این محل بررسی گردید و رایزنی‌هایی جهت همکاری دانشگاه سبز با معاونت فرهنگی دانشگاه جهت نوسازی دوچرخه ها، نصب علائم ایمنی و نیز رایگان شدن استفاده از دوچرخه ها برای بانوان گرامی صورت گرفت.
پیست دوچرخه سواری بانوان دانشگاه فردوسی مشهد زیر نظر معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی در مسیر فروشگاه تعاونی به سمت دانشکده روانشناسی واقع گردیده و امید است پس از بازگشایی دانشگاه، خدمت رسانی به علاقمندان را با وضعیتی بهتر در دستور کار قرار دهد.
این بازدید صبح روز شنبه ششم اردیبهشت ماه انجام شد.

گزارش تصویری کامل این رویداد در صفحه اینستاگرامی دانشگاه سبز به نشانی green_fum قرار خواهد گرفت.