نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه ها ، موسسات آموزش عالی ، پژوهشی و پارک های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز

نمایندگانی از دفتر دانشگاه سبز دانشگاه فردوسی در دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرائی دانشگاه ها، مؤسسات آموزشی و پارک های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز دستاوردهای اجرائی دانشگاه را در حوزه مدیریت سبز عرضه کردند.

در این نمایشگاه که در محل ساختمان سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، دکترعیسی کلانتری، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و دکترسیدضیاءهاشمی سرپرست وزارت علوم در خصوص زمینه ها و راهکارهای اجرای الگوی مدیریت سبزدر حوزه آموزش عالی به بیان دیدگاه ها و نظرهای خود پرداختند.

در این نمایشگاه ۳۸ دانشگاه و مرکز پژوهشی آخرین دستاوردهای خود را در حوزه مدیریت سبز به نمایش گذاشتند. گفتنی است این نمایشگاه برای اولین بار در بهمن ماه سال 1395 برگزار شد و این دومین دوره برگزاری این نمایشگاه بود.

hamyaran

kanoon